fredag 10 december 2010

Den stora kultur- och idrottsgalan!



Onsdag 8/12 2010
Så blev den alltså verklighet - kultur- och fritidsförvaltningens första stora gala då årets nya priser delades ut; stora kulturpriset, stora idrottspriset, priset för bästa ideella insats för vuxna och priset för bästa ideella insats för barn och ungdomar.

Kvällens konferencier var Kristin Kaspersen, och mellan prisutdelningarna underhölls publiken av bland andra; indiska dansare, dragspelsorkester och karateuppvisning.

Kvällens buffé ansvarade Annerstaskolan för och den var mycket uppskattad av gästerna.

På bilden syns Grazyna Kulpa, jag och Kathrin Hultman Eriksson (i mitten) avnjuta den goda maten i trevligt sällskap!





fredag 3 december 2010

FP Huddinge söker politisk sekreterare

Huddinge är den 14:e största kommunen i landet och en kommun som ständigt växer. Folkpartiet Huddinge sitter i majoritet och ansvarar bland annat för kommunens största nämnd, grundskolenämnden.

Arbetsuppgifterna är främst att bistå förtroendevalda, partiets kommunalråd och nämndsordförande i det dagliga politiska arbetet. I det ingår att ta fram underlag, omvärldsbevakning och komma med idéer. Att profilera Folkpartiet och dess företrädare i kommunen samt bidra till partiets interna utvecklingsarbete är andra viktiga delar i tjänsten.

Anställningen omfattar 75% med tillträde den 1 januari 2011 eller efter ök och sträcker sig till den 31 december 2014. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

För mer information kontakta Malin Danielsson, 08-53530183 eller malin.danielsson@huddinge.se

Skicka din ansökan senast den 19 december till malin.danielsson@huddinge.se.